Bun venit pe site-ul nostru de produse personalizate.
Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul nostru.
Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus termenilor și condițiilor de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Drepturi de proprietate intelectuală
1.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, imagini, logo-uri, grafică, mărci comerciale, sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri.
1.2. Utilizarea site-ului nu vă conferă niciun drept de a utiliza sau de a modifica materialele cu drepturi de autor prezentate pe site, cu excepția cazurilor în care aveți permisiunea noastră scrisă expresă.

2. Utilizarea site-ului
2.1. Site-ul nostru este destinat utilizării personale și necomerciale.
Nu aveți dreptul să utilizați site-ul nostru într-un mod care ar încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale terților.
2.2. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul nostru în scopuri ilegale sau interzise de acești termeni și condiții.

3. Personalizarea produselor
3.1. Site-ul nostru vă oferă posibilitatea de a personaliza produsele noastre conform preferințelor dvs. Vă asumați întreaga responsabilitate pentru conținutul personalizat pe care îl furnizați și declarați că aveți dreptul de a utiliza și de a reproduce acest conținut.
3.2. Ne rezervăm dreptul de a refuza personalizarea produselor cu conținut care este ilegal, ofensator, defăimător, discriminatoriu sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane.

4. Comenzi și plăți
4.1. Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, vă asumați responsabilitatea de a furniza informații corecte și complete despre dvs. și despre produsele comandate.
4.2. Prețurile produselor noastre sunt afișate pe site-ul nostru și pot suferi modificări fără notificare prealabilă. În momentul plasării comenzii, veți fi informați cu privire la prețul total, inclusiv taxe și costuri de livrare.
4.3. Plata produselor se va efectua înainte de livrare, conform metodelor de plată disponibile pe site-ul nostru. Vă asumați responsabilitatea pentru orice taxe sau comisioane asociate plății.

5. Livrare
5.1. Ne străduim să efectuăm livrarea produselor în cel mai scurt timp posibil, în funcție de disponibilitatea și complexitatea comenzii.
5.2. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru întârzieri în livrare cauzate de circumstanțe imprevizibile sau forță majoră, cum ar fi dezastre naturale, conflicte civile, acțiuni guvernamentale, întârzieri de transport sau greve.
5.3. Veți fi responsabil pentru furnizarea unei adrese de livrare corecte și complete. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru livrarea produselor la adrese incorecte sau incomplete furnizate de dvs.

6. Politica de returnare și rambursare
6.1. În cazul în care produsele primite prezintă defecte sau nu sunt conforme cu specificațiile personalizate furnizate de dvs., vă rugăm să ne contactați în termen de [specificati perioada] de la primirea produselor pentru a solicita o returnare sau rambursare.
6.2. Returnarea produselor va fi acceptată numai dacă acestea se află în stare originală, neutilizate și în ambalajul original.
6.3. Vă rugăm să rețineți că produsele personalizate nu pot fi returnate sau rambursate în cazul în care diferențele față de specificațiile inițiale sunt minore sau rezultă din natura procesului de personalizare.

7. Limitarea răspunderii
7.1. Utilizarea site-ului nostru se face pe propriul dvs. risc. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru daunele directe, indirecte, accidentale sau consecințiale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului nostru sau a produselor noastre.
7.2. În măsura permisă de lege, excludem orice garanții sau condiții, exprese sau implicite, referitoare la site-ul nostru și produsele noastre.

8. Modificări ale termenilor și condițiilor (continuare)
8.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site-ul nostru. Prin continuarea utilizării site-ului nostru după aceste modificări, vă exprimați acordul față de noile termeni și condiții.

9. Confidențialitate
9.1. Informațiile personale pe care le furnizați în timpul utilizării site-ului nostru vor fi tratate conform Politicii noastre de confidențialitate. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale.

10. Legislație aplicabilă și jurisdicție
10.1. Acești termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile în vigoare.
10.2. Orice litigiu rezultat din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusivă a tribunalelor competente.

11. Contact
11.1. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați utilizând informațiile de contact disponibile pe site-ul nostru.