TABLOU PERSONALIZAT
„NOI DOI”

Creează o amintire de neuitat printr-un simplu cadou!
Cu siguranta, in cuplul vostru exista nenumarate momente de care va amintiti cu drag si care se potrivesc de minune într-un album al vietii voastre. Acest tablou va pune fericirea voastra la ‘’acel moment’’ in prim plan si cu siguranta vei face un cadou memorabil persoanei iubite. El va fi printat pe hartie calitate foto exceptionala si inramat cu modelul ales la dimensiune A4 sau A3.

Pentru mai multe detalii, sau pentru a plasa o comanda, te rugam sa ne contactezi pe e-mail, telefon, sau folosind formularul de mai jos! Asteptam cu drag pozele voastre!

MODALITATI DE CONTACT

TRIMITE UN E-MAIL

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

SCRIE-NE!

Acum ca ai vazut cine suntem si cu ce ne ocupam, e randul tau sa ne spui cu ce te putem ajuta.
Foloseste formularul de contact, lasa-ne numele tau, adresa de email, numarul de telefon si cat mai multe detalii despre ideea ta, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp cu un raspuns

CONTACT

Telefon: +40 754 874 770
E-mail: office@printani.ro

Support forum
for over 24h

Datele completate în formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul comunicării cu dvs., în urma solicitării create prin trimiterea lui. Completarea formularului reprezintă acordul dvs. pentru a fi contactat prin email/telefon de un reprezentant al firmei noastre în vederea comunicării. Mai multe detalii pe pagina Politicii de Confidentialitate.