SUPORTI
PAHAR

Suporturile pentru pahare sau cani sunt accesorii practice, de nelipsit la petreceri sau evenimente in familie. Pentru ca se pot personaliza, sunt placute la vedere si vor impresiona invitatii, dar vor face si ca momentele tale de relaxare, pauzele de cafea sau serile de bere alaturi de prieteni sa fie mai speciale.
Acestea sunt rezistente la umiditate si temperaturi inalte, zgarieturi si alti factori externi.


Pentru mai multe detalii, sau pentru a plasa o comanda, te rugam sa ne contactezi pe e-mail, telefon, sau folosind formularul de mai jos!

MODALITATI DE CONTACT

TRIMITE UN E-MAIL

  Numele tău (obligatoriu)

  E-mailul dvs. (obligatoriu)

  Telefon

  Subiect

  Mesajul tau

  SCRIE-NE!

  Acum ca ai vazut cine suntem si cu ce ne ocupam, e randul tau sa ne spui cu ce te putem ajuta.
  Foloseste formularul de contact, lasa-ne numele tau, adresa de email, numarul de telefon si cat mai multe detalii despre ideea ta, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp cu un raspuns

  CONTACT

  Telefon: +40 754 874 770
  E-mail: office@printani.ro

  Support forum
  for over 24h

  Datele completate în formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul comunicării cu dvs., în urma solicitării create prin trimiterea lui. Completarea formularului reprezintă acordul dvs. pentru a fi contactat prin email/telefon de un reprezentant al firmei noastre în vederea comunicării. Mai multe detalii pe pagina Politicii de Confidentialitate.