SUPORT
MENIU ROTATIV

Suport meniu fabricat din plastic de inalta calitate.
Suportul poate fi folosit in restaurante, cafenele, baruri, hoteluri, spitale, sali de conferinta, supermarket-uri, pot fi folosite pentru a expune fotografii sau pentru reclame. Hartia se introduce prin partea superioara. Baza este detasabila si rotativa manual.
Latime 11 cm.
Greutate 150 grame.
Inaltime 23 cm.
Material plastic acryl.
Diametru baza 9 cm.
Putem realiza si grafica cu meniul / produsul pe care doriti sa il expuneti.


Pentru mai multe detalii, sau pentru a plasa o comanda, te rugam sa ne contactezi pe e-mail, telefon, sau folosind formularul de mai jos!

MODALITATI DE CONTACT

TRIMITE UN E-MAIL

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

SCRIE-NE!

Acum ca ai vazut cine suntem si cu ce ne ocupam, e randul tau sa ne spui cu ce te putem ajuta.
Foloseste formularul de contact, lasa-ne numele tau, adresa de email, numarul de telefon si cat mai multe detalii despre ideea ta, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp cu un raspuns

CONTACT

Telefon: +40 754 874 770
E-mail: office@printani.ro

Support forum
for over 24h

Datele completate în formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul comunicării cu dvs., în urma solicitării create prin trimiterea lui. Completarea formularului reprezintă acordul dvs. pentru a fi contactat prin email/telefon de un reprezentant al firmei noastre în vederea comunicării. Mai multe detalii pe pagina Politicii de Confidentialitate.