PLACUTE SEMNALISTICA
/ IDENTIFICARE

Executam placute semnalistica plexiglas sau PVC (forex) personalizate. Se pot face sub diferite forme, utilizand metodele: PVC inscriptionat (grosimi 3mm, 5mm, 10mm). Plexiglas inscriptionat (grosimi 3mm, 5mm). In functie de materialul si grosimea aleasa se estimeaza pretul.

Pentru mai multe detalii, sau pentru a plasa o comandă, te rugăm să ne contactezi pe e-mail, telefon, sau folosind formularul de mai jos!

MODALITATI DE CONTACT

EMAIL

office@printani.ro

whatsapp-logo-icon

WHATSAPP

+40 754 874 770

TELEFON

+40 754 874 770

icon-facebook-vector-27

FACEBOOK

Printani

TRIMITE UN E-MAIL

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

SCRIE-NE!

Acum ca ai vazut cine suntem si cu ce ne ocupam, e randul tau sa ne spui cu ce te putem ajuta.
Foloseste formularul de contact, lasa-ne numele tau, adresa de email, numarul de telefon si cat mai multe detalii despre ideea ta, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp cu un raspuns

CONTACT

Telefon: +40 754 874 770
E-mail: office@printani.ro

Support forum
for over 24h

Datele completate în formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul comunicării cu dvs., în urma solicitării create prin trimiterea lui. Completarea formularului reprezintă acordul dvs. pentru a fi contactat prin email/telefon de un reprezentant al firmei noastre în vederea comunicării. Mai multe detalii pe pagina Politicii de Confidentialitate.